Termeni si Conditii

1. INFORMATII DESPRE SITE

Magazinul online tonerpanda.ro este administrat de Societatea Comerciala COPIER SERVICE BUSSINES SOLUTIONS SRL, cu sediul social in Buzau, Str. Chiristigii, bl. C19, ap.4, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Buzau J10/518/2011, RO28537056, capital social subscris si varsat de 1000 lei. Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului tonerpanda.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet. tonerpanda.ro isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va recomandam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. INCHEIEREA CONTRACTULUI

Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul tonerpanda.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate COPIER SERVICE BUSSINES SOLUTIONS SRL – administrator site -, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea COPIER SERVICD BUSSINES SOLUTIONS SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata si de livrare)
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

DREPTUL DE RETRAGERE conform OUG 34/2014

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile calendaristice începând de la ziua cand ati receptionat produsele. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
Consecinţele retragerii
Dacă vă retrageţi, vom rambursa contravaloara produselor achitate, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care receptionam produsele returnate de dumneavoastra. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

4. LIMITARE RASPUNDERE tonerpanda.ro

Site-ul tonerpanda.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului tonerpanda.ro, partial sau in totalitate.
COPIER SERVICE BUSINESS SOLUTIONS SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru posibilele erori de orice natura care apar pe site-ul tonerpanda.ro

5. ANULARE COMANDA

tonerpanda.ro (administrat de COPIER SERVICE BUSINESS SOLUTIONS SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, COPIER SERVICE BUSINESS SOLUTIONS SRL  isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
COPIER SERVICE BUSINESS SOLUTIONS SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, COPIER SERVICE BUSINESS SOLUTIONS SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
– preturile afisate pe site-ul tonerpanda.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
– produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6. LITIGII

Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului COPIER SERVICE BUSINESS SOLUTIONS SRL, respectiv Judecatoria Buzau.

Modalitati de plata:plata se face ramburs la primirea coletului de catre Cumparator, prin transfer bancar direct sau online prin card bancar.

Modalitati de livrare: Servicii/platforme de curierat disponibile pe teritoriul Romaniei: ecolet.ro, FanCourier, Nemo Express, DPD, Urgent Cargus, SameDay etc.

tonerpanda.ro nu vinde in strainatate!

Toate marcile comerciale, nume de produs, nume de companie sau logo-uri mentionate, afisate, citate pe site sunt proprietatea detinatorilor lor.