Informatii livrare

TonerPanda.ro se angajeaza sa iti expedieze produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei.
Livrarea este gratuita in cazul in care comanda ta este de minim 400 de lei.
Tariful unic pentru expedierea comenzilor mai mici de 400 de lei este de 19 lei.
In cazul platii Ramburs se percepe un cost suplimentar de 6 lei pentru procesarea platii cu numerar. Acest cost se aplica tuturor comenzilor, inclusiv celor cu valoarea de peste 400 de lei.
Comanda iti va fi livrata in 24 – 72 ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre reprezentantul TonerPanda.ro.
Pentru comenzile confirmate pana in ora 13:00 a unei zile lucratoare, livrarea se face in 24 – 48 ore, iar pentru cele confirmate dupa ora 13:00, livrarea se face in maxim 72 ore.
Comenzile plasate in zilele lucratoare de luni pana vineri pana in ora 13:00, vor fi expediate in aceeasi zi, iar pentru comenzile plasate vinerea trebuie mentionat daca doresti ca livrarea sa se efectueze sambata sau luni.
In cazul comenzilor plasate in zilele de sambata si duminica, vei fi contactat pentru confirmare in cursul zilei de luni.
Daca TonerPanda.ro nu iti va putea respecta termenul de expediere a unei comenzi vei fi anuntat despre noul termen estimat pentru finalizarea livrarii. Daca noul termen de livrare nu te va multumi, comanda se va anula.
Te rugam insistent ca la primirea coletului sa verifici cu atentie produsele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.
Nu expediem produse sambata si duminica si nici in sarbatorile legale.