Politica de retur

Dreptul la retragere

Cumparatorul persoana fizica are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese, în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese
Consumabilele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
Returul se face doar la consumabilele intacte sigilate.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.
Daca va retrageti , vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Rambursarea se va face prin cont bancar in contul indicat de dumneavoastra in cel mai scurt timp dupa ce produsul/produsele ajung la noi.
Costul returnarii produselor intra in sarcina dumneavoastra, iar produsele/ produsul trebuie sa ajunga la depozitul nostru din Sat Potarnichesti, Str.Jupiter, nr.1, Com. Posta Calnau, jud. Buzau. Va rugam sa trimiteti coletele prin firme de curierat si nu prin posta, ei nu livreaza direct la adresa si o sa se intoarca la dumneavoastra coletul.

Procedura Retur

Pentru a solicita un retur va rugam sa ne trimiteti un email la [email protected] cu solicitarea dumneavoastra cuprinzand un numar de comanda sau numar de factrura si produsul pe care doriti sa-l returnati (Atentie produsul trebuie sa fie sigilat).

Descarca Formularul de Retur

Dupa primirea solicitarii , in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru a stabili pasii urmatori.