Despre noi

Bine ai venit! Iti multumim ca ai ales echipa TonerPanda!

Ne-am dat seama ca singurul mod prin care orice activitate poate prospera, consta in a reusi sa ajute orice potential client sa se transforme intr-unul fericit si multumit. Experienta pe care o vei capata la noi va fi una placuta! De aceea am creat acest serviciu on-line personalizat.
Te invitam si pe tine sa devii acel client. Tonerpanda.ro este un serviciu rapid, usor, de incredere si convenabil. La noi faci cumparaturi din confortul biroului sau al casei tale, in cel mai potrivit moment pentru tine.
Tonerpanda.ro este un magazin online usor de accesat, care contine produse si servicii la standarde de o valoare exceptionala. Primesti asistenta profesionala si prietenoasa, din partea unor oameni reali – suntem extrem de usor de contactat prin telefon sau prin email (e-mail [email protected] sau la telefon 0771.252.250 )
La Tonerpanda.ro gasesti consumabile durabile si rentabile deopotriva, atat originale si cat si compatibile: cartuse de toner pentru copiatoare, multifunctionale si imprimante laser, unitati de cilindru, unitati de developare, developer, transfer belt si fusing unit. Toate marcile sunt garantate de producatori, sunt certificate conform standardelor de acreditare ISO9001(Sistemul de management al calitatii) si ISO14001(Controlarea și reducerea impactului asupra mediului înconjurător ) si iti pot fi livrate rapid din stocul propriu sau din cel al furnizorilor. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi la e-mail [email protected] sau la telefon 0771.252.250.
Ne-ar plăcea să ne auzim cat de curand!