Intrebari frecvente

Care este calitatea cartușelor compatibile?

Calitatea majoritatii consumabilelor compatibile este una foarte buna, find foarte apropiata de cea a celor originale, la un pret cu mult mai bun. In mod special, la cartusele compatibile, producatorii pentru anumite modele pun pe piata produse cu capacitati mai mari decat ale celor originale, la un pret de exceptie. Ai aceeași calitate exactă a imprimării și acelasi randament/ pagina ( acelasi numar de pagini tiparite din cartus) ca și la cartușele OEM (Producător de echipamente originale).

De ce vindeți cartușe compatibile dar si OEM deopotriva?

Scopul nostru este să iti eficientizam activitatea de printare, nu doar să iti vindem un cartuș de toner! Atunci când producătorii vin cu echipamente noi pe piata, dureaza o anumita perioada de timp pana se lanseaza si cartuse compatibile, in paralel cu cele originale, pentru acele modele.

Câți bani ma pot aștepta să economisesc?

Majoritatea modelelor de cartuse compatibile va aduc o reducere de pret cuprinsa intre 30 – 80% din costul cartușelor OEM – pentru aceeași calitate a imprimării și pentru acelasi randament/ pagina ( acelasi numar de pagini tiparite din cartus).

Ce este ECO BOX?

ECO BOX este o gamă de cartușe compatibile orientate către un preț cât mai scăzut, fără să compromită calitatea. Aceste cartușe nu au un brand vizibil pe Ambalaj. Cutia este albă, simplă.
Calitate testată
ECO BOX pune accent pe un preț cât mai scăzut, dar nu compromite la capitolul calitate. Așa cum facem cu toate cartușele aftermarket și materiile prime, și cartușele ECO BOX trec prin procesele noastre de testare a calității. Din fiecare lot de cartușe sosite în depozitele noastre sunt extrase mostre în mod aleator. Aceste cartușe ajung în centrul de testare a calității. Aici verificăm componentele, calitatea printului (fixare, ghosting, densitate de imagine, etc.), rezistența fizică și uzura în timp (printare până la epuizare, reîncărcare și repetarea testelor). Cartușele ECO BOX sunt cartușe compatibile noi, dar, pentru unele modele, se folosesc și componente reciclate. Este vorba de componente originale verificate, care nu afectează calitatea produsului.

Nu văd cartusul / produsul de care am nevoie, îl puteți aduce pentru mine?

Te rugăm să ne trimiti un e-mail la adresa [email protected] cu detaliile produsului pe care nu l-ai regasit in site-ul nostru și vom fi încântați să il furnizam pentru tine.

Care este diferența dintre cerneală și toner?

Cerneala este un lichid, tonerul este pulbere fina. O modalitate ușoară de a compara aceste aspecte: cartușele de toner sunt mult mai mari ca mărime fizică, decât cele cu cerneală, iar costul pe tipărire pentru tehnologia laser este mult mai mic. Prin urmare, imprimantele/multifunctionalele cu laser sunt considerate a fi echipamente mai economice.

Ce este un cilindru?

Un cilindru este parte a cartușului de toner care transpune imaginea reală pe pagină. Unii producători fac din ele două elemente separate (Konica Minolta, Brother, unele modele de Lexmark), altii au integrat cilindrii în cartuș (HP, Canon, Samsung etc).

De ce ar trebui să mă abțin de la achiziționarea celei mai ieftine imprimante sau a celui mai ieftin multifunctional - pot economisi bani, nu?

Ca regulă generală – cu cât costul imprimantei este mai mic, cu atât are consumabilele, implicit cartusele mai scumpe.